Home> Over ons> Wie zijn we

wie zijn we

Bij ons staat u centraal

BUNIC doet er alles aan om u als klant de nodige kwaliteit en service te bieden. Wij streven naar een samenwerking op lange termijn die gebaseerd is op vertrouwen. Samen met onze partners stellen we onze klanten centraal. Wij verkopen niets dat u niet nodig heeft. BUNIC bekijkt eerst waarmee u het best geholpen bent. BUNIC verkoopt niet alleen, wij bieden ook een degelijke service na verkoop.

Samen werken we aan een betere wereld

Een groenere wereld begint bij onszelf. Als onafhankelijke en familiale onderneming denkt Bunic aan de generatie van morgen. Daarom gaan wij samen met onze partners en klanten voor een duurzame groei met respect voor het milieu en de mensen. Alleen zo werken we samen aan een groenere wereld.

Wij zorgen voor elkaar

Elk jaar geeft Bunic een deel van zijn winst weg aan een goed doel in de sociale sector of de milieusector. Zo zorgen we niet alleen voor onze klanten, maar ook voor de mensen rondom ons. De financiële steun leveren we samen met onze partners. Onze klanten worden met een nieuwsbrief steeds geïnformeerd over onze initiatieven.