Home> Beveiliging> Toegangscontrole

Toegangscontrole

Beslis zelf wie waar in uw gebouw mag komen

Beveiliging van uw pand, veiligheid voor bezoekers of medewerkers en het beheersen daarvan is een belangrijk onderdeel van het dagelijks leven geworden. Zeker bij grote gebouwen weet u graag wie er zich in welke ruimtes bevindt en beslist u zelf graag wie waar mag komen. Daarbij speelt gebruiksvriendelijkheid, zowel voor de beheerder als voor de gebruiker, een grote rol. Daarom wordt er gekozen voor merken die zowel makkelijk te hanteren als zeer betrouwbaar en flexibel zijn.

Hoe bepaalt u welke toegangscontrole u nodig heeft?

Er zijn talloze mogelijkheden, maar elke installatie gebeurt op maat en volledig volgens uw eisen. Een paar voorbeelden uit de mogelijkheden zijn:

 • Toegangscontrole met codeklavier. De toegang bij de deur of aan binnendeuren, of de toegang bij de poort wordt verleend door middel van een code die op het klavier moet ingetikt worden.
 • Badges. Elke persoon krijgt een toegangsbadge. Er wordt per persoon bepaald welke ruimtes hij of zij mag betreden en welke niet. Van zodra de persoon binnen is, wordt het alarm gewoon uitgeschakeld.

Toegangscontrole voor bedrijven: ontelbare voordelen

Een toegangscontrolesysteem biedt u heel wat voordelen:

 • U laat enkel de personen toe in die ruimtes die u zelf wilt.
 • U weet op elk moment wie zich waar bevindt.
 • Tijdsregistratie voor personeel kan automatisch gedaan worden via het toegangscontrolesysteem.
 • Gebruiksvriendelijk systeem: via uw PC kunt u het systeem beheren.
 • Er is geen sprake meer van sleutelverlies en het plaatsen van andere sloten. Bij verlies van de badge, wordt er een andere uitgereikt.
 • U kunt zelf de bedrukking van de badges bepalen. Zo krijgen uw medewerkers een gepersonaliseerde badge.
 • Een perfecte veiligheid voor uw personeel, bezoekers en uw inboedel.
 • U kunt uw faciliteiten bijvoorbeeld verhuren aan externen. Dankzij de controle op de toegang bepaalt u zelf in welke ruimtes deze externe personen zich mogen begeven.

Met welke partners wordt er gewerkt?

Verschillende fabrikanten hebben toegangscontrolesystemen. Ze hebben elk hun eigen specifieke voordelen.

 • Vanderbilt. Dit systeem koppelt toegangscontrole aan inbraakdetectie en gebruikt dezelfde centrale. Dit scheelt heel wat op uw budget.
 • Paxton, Assa Abloy en Rosslare. Deze systemen zijn onderling met elkaar te combineren, wat een enorme flexibiliteit biedt. Daardoor kunnen we voor elke toepassing een aangepaste oplossing bieden.

Een toegangscontrolesysteem laten plaatsen: heel eenvoudig

Contacteer ons via telefoon, mail of het invulformulier op de website. Er wordt eerst een afspraak gemaakt om uw vereisten te bespreken. Daarna krijgt u een uitgebreide offerte. De installatie gebeurt op de dag dat u het wenst. Ook na de installatie kunt u bij ons terecht met al uw vragen.

Wij kijken naar de toekomst

In ons gamma wordt er ook gedacht aan de toekomst. Wij bekijken nu volop de mogelijkheden van biometrie scanners: toegangscontrole door middel van vingerafdrukken, stem- of gezichtsherkenning of DNA. De toekomst wordt nu werkelijkheid. Vraag ook hierover gerust informatie.

 

Neem nu contact op

[ratings]