Home> Over ons

Over ons

Gebruiksvriendelijke systemen

Wat bent u met een inbraakalarm indien u niet weet hoe het te bedienen? Bunic kiest altijd voor een gebruiksvriendelijk alarmsysteem zodat alle gebruikers ook ├ęcht weten hoe het werkt. Daarom kiezen we voor de meest gebruiksvriendelijke systemen van Risco, Jablotron en Vanderbilt. Na de installatie krijgt u van onze installateur een uitgebreide en eenvoudige uitleg en antwoordt hij op al uw vragen. Zo weet u hoe uw alarmsysteem werkt. Ook nadien geven wij u telefonische bijstand, 24u op 24, 7 dagen op 7.

Contact met de alarmcentrale

Bij Bunic kan u kiezen voor een doormelding naar de alarmcentrale. Wanneer de inbraakbeveiliging een inbraak vaststelt, wordt er meteen contact opgenomen met een erkende alarmcentrale. U kan op uw twee oren slapen of in alle rust op vakantie vertrekken: een team van opgeleide mensen houdt continu de wacht over uw woning.

Ruime keuze aan systemen

Bunic kiest voor eenvoudige systemen van uitstekende kwaliteit. Daarom werken wij samen met Risco en Jablotron voor draadloze alarmsystemen. Ook de bedrade systemen van Vanderbilt behoren tot ons gamma. Door met deze drie topmerken samen te werken, kan Bunic de perfecte oplossing bieden voor elk type pand of woning. Bij Bunic is alles mogelijk, zolang uw huis maar beveiligd is.