Home> Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Maak het inbrekers moeilijk

Inbraken nemen alsmaar toe. Het is dan ook de kunst om het aan inbrekers zo moeilijk mogelijk te maken. Inbraakbeveiliging is een noodzakelijk kwaad, maar het kan heel wat meer schade voorkomen. Een snelle melding en een aangepaste reactie is het succes van een goede inbraakbeveiliging. Wij bieden u oplossingen zowel voor particulieren als voor bedrijven en overheidsinstellingen.

Grote gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit van de systemen

De bedoeling is dat u het inbraakbeveiliging alarmsysteem of de inbraakbeveiliging camera makkelijk kunt bedienen. Vooral voor senioren of mensen die niet zo technisch aangelegd zijn, is dit een groot pluspunt. Bovendien zijn alle producten in het aanbod intern getest op kwaliteit. Hierdoor worden depannagekosten tot een minimum herleid. Een aantal partners werden op basis van deze criteria geselecteerd, net omdat hun systemen uiterst gebruiksvriendelijk en kwalitatief hoogstaand zijn:

  • Vanderbilt (bedraad en semi-draadloos) voor de grotere en meer complexe systemen. 
  • Risco Lightsys (bedraad & draadloos) en Risco Agility (draadloos) voor de eenvoudigere particuliere installaties.

Alle systemen zijn uitgerust met de meest recente technologie. U kunt de installatie bedienen via het codeklavier, vanop afstand via uw computer of tablet, of via een app op uw smartphone.

Welke detector heeft u nodig?

Wilt u een beveiligingscamera laten plaatsen? Heeft u inbraakbeveiliging voor ramen en deuren nodig? Gaat het om inbraakbeveiliging in uw appartement, winkel of bedrijf? Er wordt nauwkeurig bekeken welke detectoren u precies nodig heeft. Er wordt enkel gewerkt met geselecteerde fabrikanten waaronder: Risco, Vanderbilt, Inim, Optex en GRI. Elke leverancier heeft zijn eigen specifieke voordelen en pluspunten. Zo is Vanderbilt bekend om zijn prachtige design detectoren. Inim is dan weer één van de meest voordelige producenten qua prijs.

Wat mag u verwachten van de controle- en meldkamer?

Het is van cruciaal belang dat er snel en efficiënt opgetreden wordt bij meldingen of inbraak. Elke minuut telt om inbrekers af te schrikken. Voor de meldkamer werd de externe partner Praxis-meldkamer uitgekozen. Zij bewijzen al jarenlang een zeer professionele aanpak in inbraakbeveiliging. Ook fouten in de meldkamer waarvan u misschien niet op de hoogte bent, worden aangepakt. Voor deze service betaalt u slechts 16 Euro/maand of 176 Euro/jaar (één maand gratis).

Een onderhoudscontract voor nog meer service

Een onderhoudscontract is niet verplicht, maar het voordeel is dat u zich geen enkele zorg meer hoeft te maken. 

Neem nu contact op

Onze meest gebruikte systemen.