Home> Camerabeveiliging

Camerabewaking

Camerabewaking zonder abonnement, maar toch steeds online!

Turret camerabewaking

Inbrekers of dieven worden afgeschrikt door goed zichtbare camera's. Meer nog dan bij alarmsystemen hebben inbrekers het gevoel dat ze werkelijk gezien worden. U kunt voor camerabeveiliging in uw bedrijf, uw winkel of overheidsinstelling kiezen. Een beveiligingscamera installeren is telkens een nieuw project en wordt zorgvuldig met u besproken. U krijgt advies zodat u perfect de juiste oplossing voor uw situatie krijgt.

 

Camerabewaking zonder abonnement

Zwarte dome camerabewakingZowel uw budget als de kwaliteit van de beelden zijn belangrijke criteria voor u uw keuze van camerabeveiliging maakt.

Bunic heeft ervoor gekozen om geen abonnementskosten te verbinden aan de camera installaties. Hierdoor bespaart u op de totale kostprijs van uw camera installatie zonder in kwaliteit in te boeten.

Gebruiksvriendelijk en moderne technologieën tegelijkertijd

Er is keuze tussen twee systemen. Afhankelijk van de situatie wordt het ene of het andere gehanteerd:

  • Analoge systemen. Deze worden vooral gekozen als bestaande systemen dienen vervangen te worden.
  • IP systemen. Deze systemen worden bij nieuwe installaties gekozen. Ze zijn flexibeler dan analoge systemen. Zo kunnen bijvoorbeeld de camera's geprogrammeerd worden, er kan een back-up kaartje in de camera voorzien worden, en er bestaat bijvoorbeeld de mogelijkheid van auto-tracking (de camera die bewegingen volgt)

Beide systemen kunnen zowel online als offline geplaatst worden. U kan de systemen bedienen op uw smartphone, tablet of PC. Of u kunt het systeem rechtstreeks bedienen door middel van een bijhorende mini-computer.

Hoe laat u uw camerabeveiliging plaatsen?

PTZ cameraHeeft u zelf al enig idee hoe uw camerabeveiliging er moet uitzien? Of wilt u graag grondig advies van een gespecialiseerde installateur? Contacteer ons dan via telefoon, mail of via het contactformulier op de website. Er wordt met u een afspraak gemaakt en er wordt samen bekeken welke oplossing voor u het meest geschikt is. U krijgt advies, alle mogelijkheden worden doorlopen en u krijgt een zeer gedetailleerde offerte. Van zodra u akkoord gaat, wordt er een datum afgesproken waarop de installatie gebeurt. Eens uw camerabeveiliging is geïnstalleerd, krijgt u van de installateur een uitgebreide en goed verstaanbare uitleg. Zo weet u precies hoe uw systeem werkt en hoe u het kunt bedienen.

Nazorg is belangrijk

Hebt u na de installatie nog vragen of hebt u een technisch probleem? Uiteraard kunt u hiervoor ook altijd bij ons terecht.

Neem nu contact op

Bijkomende informatie camera beveiliging.