Home> Beveiliging> Alarmsystemen

Alarmsystemen

Uw alarmsysteem voor een algemene veiligheid

Een alarmsysteem laten plaatsen is tegenwoordig geen luxe meer. U hoort meer en meer verhalen van bijvoorbeeld inbraken en brandstichting. Het kan ook gebeuren dat er per ongeluk brand ontstaat. Of het nu gaat om een alarmsysteem voor uw woning of om een alarmsysteem voor uw bedrijf, alarmsystemen voorkomen gegarandeerd heel wat problemen. Snelle opsporing en snel actie ondernemen is cruciaal. Er bestaan heel wat alarmsystemen: van eenvoudige tot slimme alarmsystemen. Hieronder vindt u de verschillende mogelijkheden en hoe u een alarmsysteem kunt laten installeren.

Diverse mogelijkheden voor alarmsystemen

Er bestaan verschillende types van alarmsystemen. Denk bijvoorbeeld aan inbraakbeveiliging en brandbeveiliging. Bij systemen van brandbeveiliging kiest u welk type brand u wilt dat er gedetecteerd wordt. Gaat het om goederen die veel rook produceren of moet het systeem vooral voor vlammen waarschuwen? Of wilt u bepaalde stoffen opsporen zoals methaan, benzine of LPG? Bij inbraaksystemen kunt u bijvoorbeeld kiezen of u ramen en/of deuren wilt beveiligen. Bij een alarmsysteem voor kantoor kunt u kiezen of u enkel het gebouw of ook de parking rondom het gebouw beveiligt. Kiest u hierbij voor een sirene die onmiddellijk veel lawaai maakt en de inbrekers afschrikt? Of kiest u voor een stil systeem dat in contact staat met de meldcentrale? U kunt ook het inbraak- en brandbeveiligingssysteem met elkaar combineren en deze samen koppelen aan een meldcentrale. Als u beide tegelijkertijd laat installeren, dan zijn voor deze alarmsystemen de prijzen zeer voordelig.

Maak het uzelf makkelijk met een slim alarmsysteem

Bij slimme alarmsystemen heeft u uw alarmsysteem voor een groot deel zelf onder controle. U kunt via uw pc, smartphone of tablet uw systeem volledig instellen en beheren zoals u het wilt. Het systeem gaat over WiFi en is zowel ter plaatse als van op afstand te bedienen. Men kan hierbij gerust spreken van een professioneel alarmsysteem voor uw woning. Ook een alarmsysteem voor een bedrijfspand kan perfect zelf beheerd worden. Hoe beter het systeem is afgesteld volgens uw eigen wensen, hoe veiliger uw pand is.

Ga voor een totaalpakket op maat

Wilt u een alarmsysteem voor uw appartement, een opslagplaats, een kantoorgebouw of een woning? Kies het juiste alarmsysteem dat volledig op maat is gemaakt. Vraag gerust advies over de verschillende mogelijkheden en wat de installatie van een alarmsysteem u zal kosten. U kunt ons hiervoor contacteren via het invulformulier op onze website, via mail (info@bunic.be) of op ons telefoonnummer +32 476 53 79 44. Er wordt naar uw wensen geluisterd en u krijgt uitgebreid advies. U zult versteld staan wat een alarmsysteem voor uw pand kan betekenen. Wij werken samen met verschillende kwaliteitsmerken van alarmsystemen, die perfect op elkaar zijn ingespeeld. Elk project wordt grondig bekeken en op maat gemaakt. Zo krijgt u een totaalpakket dat volledig op uw situatie is afgestemd. Er wordt met u een datum afgesproken om het systeem te installeren. De installatie gebeurt snel en kan onmiddellijk in werking gesteld worden.

Neem nu contact op

[ratings]