Home> Brandbeveiliging appartementen

Brandbeveiliging appartementen: bescherm uw bezit optimaal

Hopelijk gebeurt het u nooit dat er brand uitbreekt in één van uw appartementen. Voorkomen is beter dan genezen en daarom is een maximale brandbeveiliging in appartementen van cruciaal belang. Wist u dat u zelfs verplicht bent om branddetectoren te plaatsen in alle woningen, dit volgens de wet van 2012? Zowel het preventief opsporen van brand als de nodige acties ondernemen bij brand kunnen de schade aan uw pand tot een minimum beperken. Kies daarom voor een brandbeveiligingssysteem dat volledig op uw situatie is afgestemd.

Brandbeveiliging voor appartementen: ga voor een totale aanpak

Appartementen beveiligen tegen brand vraagt een aparte aanpak. In een appartement bevinden zich meestal goederen van uiteenlopende aard. U heeft misschien houten meubelen (veroorzaken intense vlammen), kunststof keukengerei (veroorzaakt giftige dampen), MDF platen (smeulen bij brand) en er is elektriciteit en gas (kan ontploffen) aanwezig. En niet alleen het materiële is voor u van belang. Aan heel wat voorwerpen die u in uw appartement heeft, hangt vooral een morele waarde. Die is onbetaalbaar. In geval van brand wilt u dat er zo veel mogelijk bewaard kan blijven. Dat beseffen wij volledig. Een degelijk brandbeveiligingssysteem dat voor alle soorten materialen geldig is, is het meest aangewezen. Dan spreken we over een systeem dat zowel rook als vlammen zo snel mogelijk opspoort.

Brandbeveiliging van appartementen wordt op maat gemaakt voor u

Degelijke detectoren kunnen ervoor zorgen dat de brand op tijd is opgespoord. Wij werken hiervoor samen met onze partner Autrosystems. We bespreken samen met u wat u juist nodig heeft en uw beveiligingssysteem wordt op maat gemaakt. U kunt een afspraak met ons maken via het antwoordformulier op de website, via mail of via ons telefoonnummer: +32 476 53 79 44. U krijgt een gedetailleerde offerte waarin de systemen zorgvuldig worden uitgelegd. Na uw akkoord wordt het systeem professioneel en vrij snel geplaatst. Het gaat onmiddellijk in werking zodat uw appartement in veilig handen is. De systemen van Autrosystems zijn eenvoudig te configureren en makkelijk te bedienen.

Combineren met inbraakbeveiliging is mogelijk

Samen met brand is inbraak een ander ongeluk dat u zoveel mogelijk wilt vermijden. Uw brandbeveiligingssysteem van uw appartement kan makkelijk gecombineerd worden met een inbraakbeveiligingssysteem. Op die manier is uw woning op twee verschillende vlakken tegelijk beveiligd. Vraag ons gerust vrijblijvend een offerte voor inbraakbeveiliging. Ook hiervoor werken wij uitsluitend samen met zorgvuldig uitgekozen partners. De meldingen van beide systemen kunnen door één centrale beheerd worden. Dat scheelt heel wat op uw budget. Bescherm uw appartement zo veel mogelijk. Wij staan u bij met raad en daad.

Neem nu contact op